Tipico
  • Stort fokus på de tyske rækker
  • Mobiltilpasset
  • Gode spiltyper på live betting platformen
1.000 Kr. - 100% velkomstbonus

Opret konto hos Tipico - Klik Her

Anmeldelse af Tipico

Indledning

Al sport kan være spændende, hvis du har penge på spil. Uanset om du har spillet på en stensikker sejr til favoritholdet, en blændende knockout i en boksekamp eller at Brøndby rykker ned, når sæsonen er slut. I denne artikel ser vi nærmere på den tyske bookmaker Tipico, der har planer om at blive en af Danmarks største spiludbydere.

Husk, at det ikke koster en formue at komme i gang med at spille. Mange bookmakere tilbyder en sign-up bonus, hvor de for eksempel fordobler dit første indskud. Det gælder også for Tipico, som for tiden matcher dit indskud med 100 procent op til 1.000 kroner, når du opretter en konto.

Bag om Tipico

Det er nærliggende at drage paralleller imellem Tipico og Danske Spil, for de to har mange ting til fælles. Faktisk kan man godt sige, at Tipico er den tyske version af Danske Spil. Tipico har flere end 750 fysiske forhandlere i Tyskland, og også i Danmark har man planer om at åbne fysiske butikker i København, Aarhus, Odense og Aalborg.

Tipico tilhører en lille, eksklusiv skare af bookmakere, som tilbyder spil på alle platforme. Du kan med andre ord både spille på nettet, på din mobiltelefon via en applikation eller i en af de butikker, som Tipico åbner i den nærmeste fremtid. Tipico har allerede afsløret, at man har planer om at åbne en sportsbar i København, hvor det bliver muligt at spille over skranken, ligesom der vil blive opstillet automater, hvor du kan livebette, mens du følger med på sportsbarens tv-skærme.

Tipico har dansk licens, og det betyder, at du kan beholde alle dine gevinster. Du har ikke mulighed for at spille poker hos Tipico, fordi man har valgt at rette fuld fokus på oddsspil. Men skulle man have behov for lidt afveksling, findes der også alle former for casino spil hos Tipico.

Spiltyper, udbud og brugervenlighed

Ved første øjekast er der slet ingen tvivl om, at Tipico har valgt at satse benhårdt på stærke odds og livebetting. Tipico dækker bredt, og du har mulighed for at sætte penge på sportsbegivenheder i alle de gængse sportsgrene, som fodbold, tennis, ishockey, amerikansk fodbold, motorsport, boksning og så fremdeles.

Hos Tipico kan du også spille på begivenheder i mere eksotiske sportsgrene, som for eksempel dart, beachvolley og futsal. Der er noget for enhver smag.

Tipico går også i dybden i de enkelte sportsgrene. I fodbold kan du spille langt ned i divisionerne i de fleste lande, mens cykling synes noget mere begrænset, da det kun er muligt at spille på de store løb – herunder Tour de France, Giro d’Italia og Vuelta a España. Tipico har tidligere meldt ud, at man i forhold til de danske fodbolddivisioner har tænkt sig at udbyde spil på alle de kampe, der er efterspørgsel på.

Når du spiller på en fodboldkamp, har du mulighed for at sætte indsatser på de fleste almindelige spil, som 1X2, over eller under et givent antal mål og forskellige handicap. Der er også et stort udbud af specialspil, som for eksempel ’hvem scorer først’, ’hvem vinder første halvleg’ og så videre. Der er ikke mulighed for at spille på de såkaldte Asian handicap, hvilket mange garvede oddsere måske vil savne.

Det er super nemt at placere spil via hjemmesiden og via Tipicos mobile applikation, som vi har stor fidus til. Navigation og spil flyder, og virker både intuitivt og legende let. En ekstra funktion på hjemmesiden er, at de forskellige spil bliver forklaret på pædagogisk vis, hvis du holder musen over det givne spil. Både hjemmeside, de fysiske butikker og mobilapplikationen giver dig mulighed for at livebette, og Tipicos udvalg er intet mindre end fænomenalt. På en typisk sportsweekend får du således mulighed på at spille live på mellem 100 og 150 sportsbegivenheder.

Mere om Tipico

Ind- og udbetalinger sker i danske kroner på Tipico, og man kan indsætte penge med VISA, MasterCard, Moneybookers, Neteller og en række andre online betalingsservices. Alle indbetalinger er gebyrfri, og udbetalinger tager typisk mellem tre og fem dage at gennemføre.

Der er ikke noget at udsætte på Tipicos kundeservice, som er til at få fat på døgnet rundt. Det er kun muligt at komme i kontakt med Tipico via e-mail, og al korrespondance foregår på dansk i dagtimerne. Hvis du kontakter Tipico om natten, skal du være forberedt på at forklare din situation på engelsk. Tipico har meldt ud, at man åbner for livesupport via chat i november i år.

Vores vurdering af Tipico

Tipico er kommet godt fra start på det danske marked, og intet tyder på, at den tyske bookmaker har tænkt sig at sænke farten. Det er et stort plus, at Tipico har valgt at holde fokus på én ting, som man til gengæld har tænkt sig at excellere i. Det er uden tvivl med til at skabe et skarpere slutprodukt for alle os, der elsker at oddse.

Alt i alt er Tipico er en solid bookmaker, der tilbyder noget for enhver smag. Vi glæder os meget til at følge Tipicos udvikling i Danmark, fordi de – ulig mange andre bookmakere med undtagelse af Ladbrokes – også har planer om at gøre indtog i gadebilledet.


tipico

1.000 kr.

Velkomstbonus

SPIL NU