Betfair
  • Verdens største spillebørs med køb/salg af odds
  • Mobiltilpasset
  • Et af markedets største udbud af odds
350 Kr. - Risikofrit spil

Opret konto hos Betfair - Klik Her

Anmeldelse af Betfair

Indledning

Er skyhøje odds noget for dig? Så er Betfair lige noget for dig. Hos Betfair får du tårnhøje odds, fordi det er en såkaldt spillebørs, hvor du spiller imod andre spillere – og ikke imod husets oddssættere, som det er tilfældet hos andre spiludbydere. I denne anmeldelse ser vi nærmere på Betfair, der er verdens største spillebørs.

Er du klar til at få skyhøje odds? Så skal du i gang nu – og det er meget lettere, end du tror. Hos Betfair kan du nemlig få et risikofrit væddemål på 350 kroner, når du opretter en konto.

Opret en konto hos verdens største spillebørs og få et risikofrit spil på 350 kr.

Bag om Betfair

Historien om Betfair begynder med englænderne Andrew Black og Edward Wray, som fik en lys idé i 1999. De ville skabe en slags aktiehandel med odds, hvor spillerne effektivt spiller imod hinanden. Det blev hurtigt helt tydeligt, at det var en god idé. I dag er Betfair nemlig verdens største spillebørs, som har en omsætning på over 50 millioner pund om ugen og 2.300 ansatte på verdensplan.

Betfair hævder, at man, fordi man spiller mod andre spillere, i gennemsnit kan få odds, der er tyve procent højere i forhold til det øvrige oddsmarked. Betfair tjener penge, fordi de hæver en kommission på fem procent på alle vundne spil. Kommissionssatsen kan falde helt ned til to procent, hvis du spiller meget på Betfair.

Betfair, som har juridisk base på Gibraltar, har licens til at udbyde spil i Danmark, hvilket betyder, at dine gevinster altid er skattefrie.

Spiltyper, udbud og brugervenlighed

Betfair har altid et massivt udbud af væddemål på alle mulige sportsbegivenheder. Det hænger sammen med, at Betfairs administration ikke er ansvarlige for at sætte odds, hvilket betyder, at virksomheden i stedet kan koncentrere sig om at tilføje nye spil og opdatere de allerede udbudte spil. Er du ikke til spillebørs og odds, udbyder Betfair også Poker og Casino spil i stort set alle varianter.

Du har naturligvis mulighed for at spille på alle de traditionelle spil, som for eksempel 1X2, handicapspil, over eller under et givent antal mål og lignende. Men Betfair tilbyder også en række specialspil på mange sportsbegivenheder, herunder målscorerspil, halvlegsspil og asian linjespil. Livebetting er et stort tema hos Betfair, hvor der altid er et hav af begivenheder i gang – og mange almindelige spil forbliver endda også åbne efter kampstart.

Generelt kan man sige, at fodbold virker som den helt store tiltrækningsmagnet, da man virkelig skal langt ned i divisionerne i de store fodboldlande, før der ikke både er almindelige spil og specialspil. Tilbagebetalingsprocenten fejler heller ikke noget, da den på mange begivenheder er på helt op imod 94-97 procent, når Betfairs del af kagen er trukket fra.

Og så skal vi lige understrege, at Betfair er en spillebørs. Det betyder altså, at du ikke blot kan købe odds, men at du også kan sælge dem. Du kan på den måde selv agere bookmaker, hvis du for eksempel har en særlig fidus til det ene hold i en given fodboldkamp.

Betfairs hjemmeside har gennemgået en større forvandling, så den nu fremstår mere brugervenlig, end det tidligere var tilfældet. Men Betfair har stadigvæk et stykke op Bet365, der uden tvivl har en af de mest brugervenlige hjemmesider på markedet.

Besøg Betfair og find et af markedets bedste udbud af odds

Mere om Betfair

Hos Betfair kan du indbetale med de mest almindelige kreditkort, som for eksempel VISA, MasterCard, VISA Elektron og lignende. Du kan også indbetale penge via online betalingsservices, som Neteller, PayPal og Moneybookers. Overførsler er kun gebyrfrie, hvis du indbetalinger igennem Moneybookers eller via bankoverførsel, mens Betfair kræver et gebyr på 1,5 procent af transaktionssummen, hvis du indbetaler med kreditkort eller Neteller.

Hvis du har spørgsmål til Betfairs udbud af spil eller andet, kan du kontakte Betfairs kundeservice, som taler dansk. Den danske support er kun åben fra 10 til 18.30, og hvis du kontakter kundeservice uden for dette tidsrum, skal du være indstillet på, at dialogen foregår på engelsk i stedet.

Vores vurdering af Betfair

Betfair kan ikke sammenlignes direkte med andre bookmakere, fordi der er tale om en spillebørs. Men det, at man både kan købe og sælge odds, tilføjer en ny dimension, som kan være interessant for dem, der har stærke analytiske evner.

Det trækker også op, at du hos Betfair tit kan få odds, der er højere end hos de almindelige bookmakere. Men det kan til gengæld trække ned, at Betfair tager en del af kagen, hvis du er dygtig til at spille, da du i så fald kommer til at mærke gebyrhammerens kraft.


betfair

350 kr.

Risikofrit spil

SPIL NU