Optakt: Real Madrid – Valencia

D. . Kategori:

Optakt Real Madrid - Valencia 8 Maj 2015 På Canal 9

Der er pres på Real Madrid i øjeblikket. Den seneste uge har det heddet Sevilla ude, Juventus ude, i aften Valencia hjemme og på onsdag så Juventus hjemme i den afgørende semifinale i Champions League.

Alle kampe kræver sejr og det trækker store veksler på alle mand i spillertruppen.

Heldigvis for hjemmeholdet forventes det, at den franske frontmand Benzema er tilbage. Dog uden den helt store kampform og derfor må han tage plads på bænken til at starte med. Dermed mangler man "blot" Modric for at kunne stille i stærkeste opstilling.

Dagens orangeklædte gæster er dog ikke hvem som helst og har i tidligere sæsoner været slemme til at drille Real Madrid – også på Bernabeu. Hvem husker for eksempel ikke sidste år, hvor kun en genialitet af et hælspark fra Cristiano Ronaldo i overtiden, var med til at hive et enkelt point hjem.

Eller det omvendte opgør i januar i indeværende sæson, hvor Valencia bremsede Real Madrids ellers suveræne sejrsstime på 21 kampe i streg. Med andre ord er Nuno Santos' mandskab, hvad man i Jylland ville kalde, et rigtig træls hold at spille imod.

Bale før kampen Real Madrid imod Valencia 2015
Inden sæsonen fik Valencia nye ejere og det virker som om, man efterhånden har fået stablet en solid, kollektiv og ikke mindst offensiv indstillet enhed sammen, med den tidligere Real Madrid spiller Dani Parejo som det naturlige samlingspunkt.

Derudover kæmper Valencia en hård kamp i subtoppen, hvor man blot er fire point efter Atletíco på tredjepladsen og direkte adgang til det forjættede land Champions League. Samtidig er man bare tre point foran et stærkt kørende Sevilla mandskab på femtepladsen, hvor det knap så flatterende Europa League venter.

Som nævnt kan Real Madrid, fraregnet Modric, stille i skarpeste opstilling, selvom hverken Marcelo eller Carvajal på backerne har vist særlig højt niveau i de seneste kampe.

Det bliver heldigvis også en mere offensiv formation, hvor Sergio Ramos er trukket tilbage på sin vante plads i midterforsvaret. Det giver plads til en midtbane, hvor Kroos leder og fordeler mens Isco og James på kanterne skal stå for de kreative indslag. Forrest forventes det, ligesom mod Juve i midtugen, at Bale starter inde.

Canal 9 viser kampen med optakt fra kl. 19.55 og manden med fløjten er Clos Gómez.

Forventede opstillinger:

Real Madrid: Casillas – Carvajal – Varane – Ramos – Marcelo – James – Kroos – Isco – Bale – Chicharito – Ronaldo

Valencia: Alves – Gaya – Otamendi – Mustafi – Barragán – Gomes – Fuego – Parejo – De Paul – Alcácer – Feghouli