Live betting

Med livebetting kan du spille på sportsbegivenheder, mens de er i gang. Du kan med andre ord sætte penge på dine mavefornemmelser. Hvis du er registreret hos en bookmaker, der tilbyder livebetting, kan du for eksempel sætte penge på, at Swansea scorer det næste mål i en kamp imod Manchester United, hvis du ser kampen og vurderer, at sandsynligheden for det er stor. Hos de fleste bookmakere ryger dine gevinster ind på din konto med det samme, så du kan lave nye væddemål. Du kan også trække pengene ud, hvis du har lyst. Listen nedenfor viser de mest populære bookmakere til livebetting.

Bookmaker    InfoBonus 
bet365 live-betting-bonusbet
 • Brugervenligt design
 • Livestream kampene
 • Gode analyse værktøjer
1.000 kr. Spil nu
unibet live-betting-bonusbet
 • Livestream via Unibet TV
 • Masser af sportsstatistikker
 • Livescore og resultater
1.000 kr. Spil nu
mermaid-bet live-betting-bonusbet
 • Gratis Ugens Tipsquiz med 50EURO i puljen
 • Overskueligt design
1.500 kr. Spil nu
betfair live-betting-bonusbet
 • Risikofrit væddemål for 350 kr.
 • Kæmpe udbud af live-odds
 • Livestreaming
350 kr. Spil nu
tipico live-betting-bonusbet
 • Spil-typen "Remaining match"
 • Gode statistikker
 • Brugervenligt design
1.000 kr. Spil nu

Hos oddsbonusser.org finder du alle de informationer, du har brug for, når du skal i gang med at tjene penge på livebetting. Du kan for eksempel få oplysninger om, hvilke bookmakere der tilbyder livebetting. Og hvor du får mest for dine penge, når du opretter en ny konto. Det kan vise sig som en god investering, da det ikke er alle bookmakere, som satser lige hårdt på livebetting.

Det kan tydeligt ses på den teknologi og bettingplatform, den enkelte bookmaker bruger. Nogle bookmakere tilbyder for eksempel ikke livestreaming, hvilket kan være en stor ulempe, hvis den sportsbegivenhed, du vil spille på, ikke bliver vist i tv.

Der er også stor forskel på de sportsbegivenheder, der bliver udbudt i forbindelse med livebetting. Nogle bookmakere har valgt kun at tilbyde livebetting på store fodboldkampe, mens andre tilbyder på alt fra amerikansk basketball til ishockey, fodbold, tennis og volleyball. Hos de bookmakere, der har det mest omfattende udvalg af livebetting, kan du som regel også vælge imellem et hav af specifikke specialspil.

Bet365, Unibet og Betfair er tre af de europæiske bookmakere, der har satset hårdest på livebetting. Vi har naturligvis anmeldt dem alle – og mange andre bookmakere – så du let kan få et overblik over dine muligheder.

Kom godt i gang med livebetting

Vores mission er at sørge for, at du får mest muligt for dine penge, at du vinder flest mulige gevinster og får den højest mulige tilbagebetalingsprocent. Derfor har vi gjort benarbejdet for dig, så du bare skal koncentrere dig om at vælge en bookmaker, som kan indfri alle dine krav og ønsker. Vi har samlet alle relevanter oplysninger om de forskellige bookmakere i en letoverskuelig oversigt, så du får fugleperspektiv over dine muligheder og et solidt sammenligningsgrundlag.

I forbindelse med livebetting skal vi huske at nævne, at de fleste bookmakere kører med en vis forsinkelse på deres spil. Det betyder, at du ikke kan spille på, hvem der scorer det næste mål i en fodboldkamp, hvis dommeren lige har givet et af holdene et straffespark. Det sker for at sikre, at bruger ikke misbruger systemet til at lande nogle lidt for lette gevinster. Sørg derfor for at placere dit væddemål i så god tid, som du overhovedet kan.

Vi vil naturligvis meget gerne høre fra dig, hvis du sidder inde med nogle guldkorn omkring livebetting. Det er vigtigt for os at få feedback, så vi kan blive ved med at være en uundværlig ressource for alle, der er interesserede i flere og højere gevinster, når de spiller på nettet. Siden bliver opdateret løbende, så sørg endelig for at få sat et bogmærke, så du let kan finde os igen.