Kom til NFL med Danske Spil

D. . Kategori:

NFL Konkurrence - Danske Spil Oddset

Hvis du endnu ikke er stødt på kampagnen fra Danske Spil, er her godt nyt til alle NFL-fans. Du kan vinde en tur til London, hvor du skal se holdene Dallas Cowboys og Jacksonville Jaguars spille på Wembley Stadium, når de spiller den 9. november i år. Det eneste du skal gøre er at spille på NFL fra din Danske Spil-konto, og så håbe på det er dig, der bliver udtrukket, når kampagnen skal afgøres. Du kan læse meget mere omkring kampagnen fra Danske Spil, og hvordan du deltager i den i afsnittene nedenfor.

Spil Oddset og vær med i konkurrencen om en VIP tur til NFL i London!

En fantastisk mulighed for alle danske NFL-fans

Normalt spilles NFL-kampe i USA, hvilket vil sige at danske fans må gribe dybt i lommerne for at få lov til at se en NFL-kamp live. Nu er det dog muligt at se en ægte NFL-kamp i Europa, hvor du altså får lov til at se den bedste række spillere i amerikansk fodbold. Derfor er netop denne kampagne oplagt for enhver dansk NFL-fan, der ikke har tid til at sætte en ferie af for at se en enkelt kamp i USA, men nu har du muligheden for at se NFL i London. Vinderen af kampagnen fra Danske Spil vinder to billetter til kampen Dallas Cowboys – Jacksonville Jaguars, der spilles den 9. november i år på Wembley Stadium - dette er den sidste NFL-kamp, der bliver spillet i Europa i sæsonen 2014/15. Hvis du vinder konkurrencen og de to biletter, kan du invitere en ledsager med til en fantastisk football-ferie i London.

Sådan deltager du i kampagnen

Kampagnen der løber fra 5/9-2014 til 27/10-2014 fungerer ved, at man finder vinderen ved lodtrækning. Det handler altså ikke om at lave det højeste odds eller kombinere spil på NFL på anden vis.
Du kan dog stadig få bedre chancer for at vinde end dine konkurrenter. Det gør du ved at spille mange gange på NFL. Kampagnen fungerer nemlig på den måde, at hver gang du spiller for 10 kroner på en NFL-kamp, får du et lod i puljen. Desto flere lodder du har i puljen, når der skal trækkes lod, desto større chance har du naturligvis for at vinde.
Det vil sige at en kupon på 150 kroner vil give 15 lodder i puljen. Alle kuponer med mindst én NFL-kamp er gyldige i konkurrencen, og du bestemmer helt selv, om du vil sammensætte din kupon med én eller flere NFL-kampe. Du kan også kombinere med andre kampe fra andre sportsgrene.

Du kan altså samle lodder helt frem til den 27/10 2014, så det er bare med at komme i gang med at spille på NFL fra din Danske Spil-konto. Har du endnu ikke en konto hos Danske Spil, men ønsker du at deltage i kampagnen? Hvis du endnu ikke har en konto hos Danske Spil, kan du med fordel oprette en nu. Du får op til 500 kroner i velkomstbonus, hvis du opretter din konto i dag, så er du klædt godt på til at spille på NFL og samle lodder.

LÆS OGSÅ: Danske Spil Anmeldelse - Velkomstbonus på 500 kr.

Du kan deltage i kampagnen på danskespil.dk, på din mobil eller tablet og hos din lokale forhandler -hvis du husker at bruge dit spilkort. Husk du altid kan spille på din Danske Spil-konto med mobil eller tablet med mobilapplikationen. App’en findes både til Apples App Store og Android Market, og er helt gratis.

Dette skal du være opmærksom på

Kampagnen løber frem til den 27/10 2014, du kan samle lodder helt frem til denne dato. Derefter kan du kun håbe du bliver udtrukket som vinder. Kuponer der indeholder NFL-kampe, der afvikles efter den 27/10 2014 vil ikke give lodder. Er du så heldig, at det er dig der bliver kontaktet af Danske Spil som vinder af konkurrencen, skal du være klar til at svare på et spørgsmål. Spørgsmålet er: Hvem vandt Super Bowl 2013.
Svaret er åbenlyst for enhver ægte NFL-fan, men skulle alligevel du komme i tvivl, var det altså Baltimore Ravens, der vandt over San Francisco 49ers.

Hvis du vinder kampagnen, kan du se frem til en NFL-rejse, du sent vil glemme. Rejsen er nemlig inklusiv både fly og hotel – og naturligvis også biletter til kampen.

God fornøjelse