Golf betting

golfDer er mange, der tror, at golf er en sport forbeholdt pensionister i Florida, men sådan er det langt fra. Golf er en sport, som kræver stor koncentration, nerver af stål og umenneskelig præcision. Det kan du bare spørge golfikonet Tiger Woods om, ligesom danske Thomas Bjørn og Steen Tinning garanteret også kan skrive under på, at golf bestemt er en sport for viderekomne. Blandt de største begivenheder i golfens verden er Masters-turneringen, U.S. Open samt PGA-mesterskabet.

Enhver bookmaker med respekt for sig udbyder odds på golf. Men udbuddet af spil varierer drastisk fra bookmaker til bookmaker. Hvis du for eksempel vælger en bookmaker, som primært har fokus rettet mod fodbold, kan du oftest kun spille på, hvilken golfspiller der vinder en given turnering. Hos andre bookmakere kan du finde specialspil, som giver dig flere muligheder for at oddse på golf. Vi hjælper dig med at finde den bookmaker, der har det tilbud og den bonus, som passer bedst til dine behov.

betfair Betfair
  • Køb og sælg spil på farten - hurtigt og sikkert med Betfair på mobilen
  • Stort udvalg af spiltyper på golf
  • Dækker stort set alle større golf turnering
350 Kr. - Risikofrit spil
  betfair
Odds på Golf hos Betfair - Klik her
bet365 logo livebetting Bet365
  • Mulighed for livebetting på deres mobil enhed
  • Kæmpe udbud af odds på alle store golfturneringer
  • Mulighed for at live streame direkte i browseren
1.000 Kr. - 100% velkomstbonus
  bet365Odds på Golf hos Bet365 - Klik her
unibet Unibet
  • Odds fra mobilen når du er på farten
  • Stor velkomstpakke til alle nye kunder (ekstra gavekort ol.)
  • Live streame begivenhederne med Unibet TV
1.000 Kr. - 100% velkomstbonus
  unibetOdds på Golf hos Unibet - Klik her

Find den bookmaker, der giver dig de bedste golfodds

Det er ingen hemmelighed, at odds og betting kan føje en helt ny dimension til golf. Særligt hvis du er en af dem, der nøjes med at følge med i golf foran fjernsynet. Men det er vigtigt, at du vælger den rette bookmaker, når du skal oddse på golf, så du undgår problemer med udbetalinger og uventet besøg fra skattemyndighederne. Sidstnævnte kan blive konsekvensen, hvis du vælger at oddse på golf hos en bookmaker, der ikke har licens til at udbyde spil i Danmark. Dem findes der ikke få af i særligt USA og Asien, og mange spillere lader sig friste af de til tider astronomiske odds, der kan findes hos bookmakere, som har base uden for det europæiske kontinent.

Vælger du derimod en bookmaker, der har dansk licens, kan du nyde godt af mange fordele. De danske spillemyndigheder kræver for eksempel, at du skal logge ind med NemID, hvilket giver dig en ekstra sikkerhed for, at uvedkommende ikke pludselig ripper din konto for alle dine gevinster. Dernæst skal du ikke bekymre dig om, hvad skattemyndighederne siger til dine gevinster. Alle bookmakere med dansk licens betaler skat i Danmark, og det betyder, at du ikke behøver oplyse de penge, du vinder, når du for eksempel oddser på golfturneringer. Hos oddsbonusser.org vil vi meget gerne høre fra dig, uanset om du vil give os et tip til gode golfodds, eller du bare vil give os en kommentar med på vejen. Vores indhold kan kun blive bedre, hvis du giver din mening til kende.