Live odds 250 kr. hos Bet365 uden risiko på årets CL finale 2015

D. . Kategori:

Bet365-tilbud-cl-finale

Juventus møder Barcelona i Champions League-finalen i Berlin på lørdag den 6. juni - og Bet365 tilbyder et fantastisk Liveodds tilbud for at øge spændingen.

Placér et før-kampvæddemål på kampen mellem Juventus og Barcelona og så giver Bet365 dig et risikofrit Liveoddsvæddemål til samme indsats (op til 250 kr) på den store kamp.

Sådan får du dine risikofrie live odds:

1. Gå til Bet365 – Klik her!
2. Placér et før-kampvæddemål på op til 250 kroner på kampen
3. Placér endnu et liveodds væddemål , når kampen er startet.
4. Hvis dit FØRSTE Liveoddsvæddemål tabes, refunderer Bet365 indsatsen op til samme værdi som dit største før-kampvæddemål (maks. 250 kr).

Det med småt

For at kvalificere dig til dit risikofrie Liveoddsvæddemål skal du placere et væddemål før kampstart, og derefter skal du placere endnu et væddemål på et Liveoddsmarked, når kampen er startet. Dit risikofrie væddemål anses for det første single væddemål placeret på Liveodds, og det skal betales og placeres på sædvanlig vis. Hvis dit FØRSTE Liveoddsvæddemål tabes, refunderer Bet365 indsatsen, op til samme værdi som dit største før-kampvæddemål (maks. refundering på 250 kr). Refunderinger krediteres indenfor to timer efter kampens slutning. Hvis der placeres mere end ét Liveoddsvæddemål på samme kupon, regnes det risikofrie væddemål for at være det, der står øverst på kuponen. Du kan læse mere om tilbuddet, regler og vilkår her.

Som altid er der masser at vælge mellem hos Bet365 med over 70 tilgængelige Liveoddsmarkeder gennem kampen, inklusive Næste mål, Antal mål, Antal hjørne, Korrekt resultat - Halvleg, Korrekt resultat - Fuldtid og meget mere.

Med et omfattende udbud af før-kamp- og Liveoddsmarkeder samt Bet365 fantastiske Liveoddstilbud er bet365 det bedste sted at placere alle dine fodboldvæddemål.

Nyd spændingen!