Cykel betting

cyklingCykelløb er en sport, hvor marginalerne afgør alt. Det sker ikke så sjældent, at et cykelløb bliver afgjort, fordi en cykelrytter slutter et mulehår foran sin nærmeste konkurrent. De fleste store cykelløb afvikles over en længere perioder, hvilke stiller ekstremt store krav til rytternes fysiske og mentale styrke. Resultatet er en nervepirrende og intens tilskuersport, som hvert år holder tusindvis af danskere fikseret foran skærmen, når store løb som Tour de France, Giro d’Italia og Vuelta a España løber af stablen.

De fleste bookmakere lader dig sætte væddemål på, hvilken cykelrytter der vinder et givent cykelløb. Nogle bookmakere lader dig gå længere i dybden, hvis du for eksempel vil oddse på, hvem der vinder en given etape i et løb – og i hvilken tid. Her hos oddsbonusser.org kan du finde råd og vejledning, som kan hjælpe dig med at finde den bookmaker, der har det tilbud, som matcher dine behov. Du kan også finde ud af, hvor du høster den største velkomstbonus.

betfair Betfair
 • Køb og sælg spil på farten - hurtigt og sikkert med Betfair på mobilen
 • Stort udvalg af spiltyper og odds på cykelsporten
 • Nogle af markedets bedste odds på cykling
350 Kr. - Risikofrit spil
  betfair
Odds på Cykling hos Betfair - Klik her
 Tipico
 • Spil livebetting direkte på mobilen
 • Se hvad andre Tipico brugere oddser på
 • Dækker alle største cykelløb
1.000 Kr. - 100% velkomstbonus
  tipicoOdds på Cykling hos Tipico - Klik her
bet365 logo livebetting Bet365
 • Mulighed for livebetting på deres mobil enhed
 • Kæmpe udbud af odds på næsten alle størrer cykelløb
 • Mulighed for at live streame kampene direkte i browseren
1.000 Kr. - 100% velkomstbonus
  bet365Odds på Cykling hos Bet365 - Klik her
unibet Unibet
 • Odds fra mobilen når du er på farten
 • Stor velkomstpakke til alle nye kunder (ekstra gavekort ol.)
 • Live streame begivenhederne med Unibet TV
1.000 Kr. - 100% velkomstbonus
  unibetOdds på Cykling hos Unibet - Klik her

Find den bookmaker, der har de bedste odds på cykelløb Bookmakernes oddsudvalg kan variere som nat og dag. Det er vigtigt, at du undersøger markedet grundigt, før du vælger den bookmaker, du vil oprette en konto hos. Cykelløb er – i hvert fald i forhold til betting – en nichesport i sammenligning med fodbold. Det betyder, at du skal researche lidt grundigere, da det ikke er alle bookmakere, som kan tilbyde et prangende udvalg af odds på cykelløb.

Du skal også overveje, om du vil oprette en konto hos en bookmaker med dansk licens, eller du vil oddse hos en bookmaker, der har base i Asien eller USA, og som ikke har licens til at udbyde odds i Danmark. Fordelene ved at vælge en bookmaker uden licens er, at du nogle gange kan ramme højere odds. Den altoverskyggende ulempe er, at du til gengæld skal betale fuld indkomstskat af dine gevinster. Hvis du i modsat fald vælger en bookmaker med dansk licens, når du vil oddse på cykelløb, slipper du for at betale skat af dine gevinster. Du er samtidig sikret et vist sikkerhedsniveau, da den danske spillelov stiller en række krav til bookmakerne, de skal leve op til, hvis de vil beholde deres licenser.

Hos oddsbonusser.org er det vores mål at hjælpe dig med at finde den bookmaker, der giver dig mest valuta for pengene. Derfor vil vi meget gerne høre fra dig, hvis du har tips til, hvor vores brugere kan finde de bedste odds på cykelløb. Du er også meget velkommen til at skrive til os, hvis du har spørgsmål eller generelle kommentarer til vores indhold. Vi kan kun blive bedre med hjælp fra vores mange brugere.