Betting bonus

En bonus er en slags gave, du får, når du åbner en konto hos en bookmaker, du ikke har spillet hos før. Bonusser findes i mange forskellige afskygninger og varierer på flere parametre. Dels på bonussens størrelse, men også på de vilkår, du skal være opmærksom på, når du tager imod den pågældende bookmakerbonus. Hos oddsbonusser.org kan du få et overblik over, hvilke bonusser du har mulighed for at få. Du kan også læse en nuanceret anmeldelse af den bookmaker, du overvejer at åbne en konto hos.

bet365 Bet365
Læs anmeldelse
1.000 Kr.
Velkomstbonus
 3 * indbetaling &
 bonus
Hent bonus
unibet Unibet
Læs anmeldelse
1.000 Kr.
Velkomstbonus
 8 * bonus Hent bonus
nordicbet Nordicbet
Læs anmeldelse
1.000 Kr.
Velkomstbonus
 10 * bonus Hent bonus
betfair Betfair
Læs anmeldelse
350 Kr.
Risikofrit spil
 1 * bonus Hent bonus
tipico Tipico
Læs anmeldelse
1.000 Kr.
Velkomstbonus
 3 * indbetaling &
 bonus
Hent bonus
danske-spil-casino Danske Spil
Læs anmeldelse
500 Kr.
Velkomstbonus
 6 * bonus Hent bonus
betsafe Betsafe
Læs anmeldelse
1.000 Kr.
Velkomstbonus
 12 * bonus Hent bonus
ladbrokes Ladbrokes
Læs anmeldelse
500 Kr.
Freebet
 Ingen krav Hent bonus
tony bet betting odds TonyBet
Læs anmeldelse
1500 Kr.
Velkomstbonus
 16 * bonus Hent bonus

Godt overblik giver bonus

Regel nummer ét er, at en bonus ikke bare er en bonus. Indbetalingsbonusser er den mest almindelige form for bonus. Tilbuddet går ganske enkelt ud på, at bookmakeren tilbyder at matche dit indskud med en given procentsats. Det kan for eksempel være, at bookmakeren matcher dit indskud med 100 procent op til 1.000 kroner. Det betyder, at du får 100 kroner gratis, hvis du indbetaler 100 kroner og så fremdeles.

En anden populær bonus er, at du får et såkaldt freebet eller et risikofrit spil. Nogle bookmakere giver dig 350 eller 500 kroner gratis, som du kan bruge til at oddse med det samme. De forlanger som regel ikke, at du skal indbetale penge eller registrere dit kreditkort, selvom der kan være undtagelser.

Vi vil i denne artikel komme ind på følgende:

Hvad er en betting bonus?

En betting bonus er en bonus du får når du opretter dig som kunde hos en bookmaker. Når du opretter dig som kunde hos en bookmaker, og laver din første indbetaling, kan du få en belønning for at have valgt den enkelte bookmaker. Du får simpelthen en økonomisk gave, når du vælger at registrere dig og indbetale penge på din konto. Bookmakeren giver dig bonussen, som tak for at du har valgt at registrere dig hos dem.

Bonusserne findes i flere variationer, fra de helt små bonusser til de store hvor du kan få fordoblet din første indbetaling. Bonussens størrelse afhænger af hvor meget du vælger at indbetale, men også meget af hvilken bookmaker du vælger at registrere dig hos. Det kan indimellem også være en fordel at indbetale på flere forskellige bookmakere, for at kunne finde det bedste odds på nettet.

Der er flere former for bonusser og det kan være en sand jungle at finde rundt i. Den mest populære bonus er en indskudsbonusser. Her giver bookmakeren en bonus ved din første indbetaling. Det kan fx være en bookmaker der giver dig 100% bonus ved din første indbetaling til 1000 kr dvs. hvis du indsætter 1000kr, har du pludselig 2000kr at spille for.

Du kan også støde på bookmakere som tilbyder dig et freebet, det gør bl.a. Ladbrokes og Betfair. Ved freebet får du mulighed for lave et helt gratis odds. Du får normalt mellem 350 og 500, du bruge på dit første odds – helt gratis. Ved freebet er det normalt, at du ikke behøver at lave dit første indskud og registrere dit kreditkort. Det er simpelthen helt gratis, og du slipper for at binde dig. Hvis oddset går hjem, ja så kan du spille videre, og hvis du taber behøver du ikke bekymre dig om at du har mistet dine penge.

Hvorfor skal jeg benytte mig af en betting bonus?

Det enkelte svar er at du får flere penge at spille for. Når du registrerer dig og indbetaler dit første beløb kan du pludselig få fordoblet din saldo. På den måde kan du afprøve bookmakerens produkter, og teste deres odds af. Det vil sige at i mange tilfælde kan du spille for dobbelt så meget som du har indsat. Med andre ord, du booster din bankroll (penge at spille for) så sandsynligheden for at gå broke mindskes.

Du får kvit og frit op til en fordobling af din første indbetaling. Og på den måde kan du få en god start og flere penge at spille for. Ved freebet har du mulighed for at prøve at spille – helt uden risiko for at tabe en eneste krone!

Det er helt gratis at benytte sig af, og det er nemt at få den gratis bonus. Når du opretter dig som kunde hos en bookmaker, får du ofte af vide hvor meget du kan få i bonus og hvor meget du skal indbetale for at få bonussen. Normalt matcher bookmakerne indskud fra 100-1000 kroner.

Hos nogle bookmakere skal du bruge en speciel promotion kode, for at udløse din bonus. Vi på Bonusbet sørger altid for at oplyse denne kode, så du ikke "går" forgæves i jagten på de bedste bonusser. På listen øverst får du et godt overblik over de bedste betting bonusser på det danske marked.

Hvor meget skal jeg indsætte for at få en betting bonus?

Størstedelen af bookmakere har intet krav for, hvor meget du skal indsætte før du kan få en betting bonus. De har derimod et øvre loft, dvs. en bookmaker matcher dit indskud med 100% op til 1000 eller sommetider 1500 kroner.

Det vil så sige at du får 200 kroner gratis at spille for hvis du indsætter 200 kroner, 500 kroner i bonus når du indsætter 500 kroner og så fremdeles, når du opretter dig som kunde.

Hvad er et freebet?

Et freebet eller et risikofrit spil er en bonus, du får af bookmakeren. Ladbrokes og Betfair benytter sig bl.a. af denne type bonus, hvor du fx indsætter 250 kr. på din konto, placerer et spil og afventer udfaldet. Vinder du, beholder du pengene og kan spille videre for din gevinst. Skulle du gå hen og tabe returnere bookmakeren dit tabte beløb. Bet365 og Unibet benytter sig også af denne type bonus, især op til store kampe og sportsbegivenheder.

Med andre ord er et freebet en måde, hvorpå du kan oddse og være sikker på ikke at tabe en eneste krone. Hvis du vinder kan du spille videre, og hvis du skulle være så uheldig at tabe, ja så betaler bookmakeren dine tabte penge tilbage. Det vil sige der ikke er risiko for at tabe penge, hvorimod du kan vinde penge.

Hvorfor skal jeg benytte mig af et freebet?

Et freebet er en god måde at spille på, hvis man ikke er vant til at oddse. Du får mulighed for at oddse uden at tabe en krone.

Den primære forskel på et freebet og en indskudsbonus er, hvor meget du får ud den. Når du benytter dig af indskudsbonusser, kan du få bonusser helt op til 1500 kroner gratis, hvorimod freebets sjældent er på mere end 500 kroner.
Hvis du er sikker på, at du gerne vil have mange penge ud af din oprettelse hos en bookmaker, skal du vælge en indskudsbonus. Hvorimod det er en god ide at bruge freebets, hvis du ikke er vant til at oddse, og du gerne vil prøve den enkelte bookmaker af.

Noget et freebet kan, som man ikke finder, ved andre bonusser er kravene, for hvornår du kan hæve din saldo, og flytte den til din bankkonto er nemmere.
Ved indskudsbonusser skal du ofte gennemspille din bonus 3-6 gange til et bestemt odds, før du kan hæve dine penge. Ved freebets er disse krav langt nemmere at efterleve, og du skal blot vinde på dit freebet før du kan hæve dine penge.

Ved Ladbrokes skal du spille dit freebet på 500kr til min. odds 2,00 én gang før du kan hæve dine penge. Hvis du vinder, har du pludselig 1000 kroner, og hvis du skulle være så uheldig at tabe betaler Ladbrokes dine penge tilbage, så du stadig har 500 kroner på din konto.

Risikofrit spil?

Et risikofrit spil og et freebet er det samme, bare i en anden indpakning. Hvis du vinder, kan du oddse videre for dine penge, og hvis du taber får du refunderet dine penge, og du har ikke mistet en eneste krone. Ligeledes som ved indskudsbonusser gælder der regler ved risikofrie spil for, hvornår du kan flytte dine penge fra din bookmaker-konto til din bankkonto.

Hvad er en omsætningsbonus?

En omsætningsbonus er en måde hvorpå betting-hjemmesider, belønner dig for at være en god kunde. Bonussen virker på samme måde som en indskudsbonus, hvor du får et beløb udbetalt til din betting-konto. På den måde får du flere penge at spille for, og det eneste du skal gøre er at oddse.

Hvordan fungerer en omsætningsbonus?

En omsætningsbonus fungerer langt hen ad vejen på samme måde som en indskudsbonus. De enkelte bookmakere har forskellige krav for omsætningsbonusser. For at opnå en omsætningsbonus skal du klare nogle krav, for hvornår bonussen bliver frigivet. Du skal oddse dine penge et vis antal gange og omsætte dem et vis antal gange. Når du har gjort det belønner bookmakeren dig.

Du får en bonus, et beløb sat ind på din bookmakerkonto – kvit og frit. Det eneste krav fra bookmakeren er altså du bliver ved med at oddse, og du ikke hæver dine penge, så snart du kan.

Hvorfor bruger bookmakere omsætningsbonusser?

Det enkle svar er de gerne vil belønne dig for at være en god kunde. Ligeledes som når man opretter sig hos en bookmaker, får man en bonus. Den mest almindelige oprettelsesbonus er en indskudsbonus eller et freebet(igen evt. links). Bookmakere sikrer sig flere kunder ved at have de bedste bonusser på markedet, og derfor bliver bonusserne fra bookmakerne bedre og bedre.

Når man har spillet i et stykke tid, hos en bookmaker er der mange der vælger at hæve deres penge og flytte dem til deres bankkonto. Det gælder især, når de har opfyldt gennemspilskravene(evt link til siden med ”det med småt” eller en anden artikel med fokus på dette) for deres oprettelsesbonusser. For at forhindre dette bruger bookmakerne omsætningsbonusser. Det sikrer bookmakerne, at du har et mål med at spille, og du derved bliver ved.

Det er ikke særligt udbredt med denne slags bonus. Nogle bookmakere bruger det mere end andre. Som oftest vil du opdage at denne bonus ikke bliver brugt i lige så høj grad som andre bonusser. Det skyldes at bookmakere også bruger andre bonusser til at holde dig i gang med at oddse. Det er især freebet(evt. link) der bliver brugt op til store sportskonkurrencer. Ved et freebet giver bookmakeren dig chancen for at spille et risikofrit spil. Så hvis du taber, betaler bookmakeren dine penge tilbage. Læs mere om freebet her(ellers skal linket være her).

Fordele og ulemper ved omsætningsbonusser

Der er både fordele og ulemper ved at bestræbe sig efter en omsætningsbonus. Den klare fordel er den bonus du kan opnå. Pengene giver et kæmpe boost på din konto og du får pludselig flere penge til at spille for. En ulempe er mange der bestræber sig efter en omsætningsbonus ikke er klar over alternativerne til at få mest ud af sine penge. Når man vælger at blive ved med at spille hos den samme bookmaker og ikke hæver sine penge så snart man kan, er der mange der i sidste ende taber deres penge. Alternativet er at sprede sine penge og få oprettelsesbonusser hos andre bookmakere.

Oprettelsesbonusser er suverænt den bedste bonus du kan få, og i mange tilfælde kan du få op til fordoblet dit første indskud. Du kan læse meget mere omkring hvordan du udnytter dine penge bedst, så du får flest og størst bonusser her.(jeg tænker der skal være en artikel om, noget omkring det er smartest at oprette sig hos flere bookmakere og få mange oprettelsesbonusser i stedet for at få én bonus)

Husk det med småt!

En vigtig ting, vi skal huske, når vi taler bonusser, er de vilkår, du skal være opmærksom på. Det giver sig selv, at en bookmaker ikke bare kan forære dig penge, uden at forlange noget som helst igen. De fleste bookmakere har opsat nogle gennemspilskrav, som du skal opfylde, før du kan udbetale dine penge igen. Det sker for at sikre, at du ikke indbetaler 1.000 kroner og hiver 2.000 kroner ud.

Gennemspilskravene varierer hos de forskellige bookmakere. Hos Bet365 er kravet for eksempel, at du skal gennemspille din bonus tre gange til minimum odds 1.50, før du kan udbetale dine gevinster igen. Hvis vi antager, at du indbetaler 1.000 kroner og får 1.000 kroner i bonus, skal du altså omsætte for 6.000 kroner, før din bonus bliver frigjort.

Hos oddsbonusser.org er vi hele tiden interesserede i at optimere vores indhold. Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du mener, der er noget, vi har glemt eller overset. På den måde kan du hjælpe os med at forblive blandt de bedste hjemmesider med bettinginformationer i Danmark.

Gennemspilkrav

Langt de fleste bookmakere benytter sig af gennemspilkrav. Det vil sige, du kun kan flytte de penge du rent faktisk vinder til din bankkonto, og du ikke bare kan få fordoblet dit indskud, hvorefter du flytter din saldo til en bankkonto og pludselig har tjent 500-1000 kroner helt uden at spille.

Langt de fleste bookmakere benytter sig af disse krav, hvor du skal omsætte din velkomstbonus et vis antal gange, før du kan hæve den. Det varierer fra den enkelte bookmaker til den anden hvor mange gange og til hvilke odds.

Et eksempel er hos Bet365 hvor kravet for frigivelsen af dine, penge er du skal gennemspille din bonus minimum 3 gange til minimum odds 1,5. Hvis du indsætter 1000 kroner til at starte med, og får 1000 kroner i indskudsbonus, skal du altså omsætte for 6000 kroner, før du kan få frigivet din bonus.

Det er vigtigt at tjekke den enkelte bookmaker, for hvad deres krav er, for hvornår du kan hæve dine penge. Her på siden finder du den bedste information om bookmakersites, og hvad der står med småt du skal være opmærksom på. Ovenfor kan du læse anmeldelser af de enkelte bookmakere, og se hvad deres krav og regler for bonusser er.

Kan man benytte flere betting bonusser?

Mange eksperter argumenterer for, at du skal tænke i risikospredning, når du skal vælge bonus. Du kender sikkert det ordsprog, der siger, at det ikke er en god idé at lægge alle sine æg i én kurv. På samme måde argumenterer nogle for, at der er fornuft i at sprede indbetalinger på 200 kroner ud på fem forskellige bookmakere, i stedet for at placere alle 1.000 kroner hos den samme bookmaker. På den måde får du desuden mulighed for altid at ramme de højeste odds, da de som bekendt varierer de forskellige bookmakere imellem.

God fornøjelse.