Ladbrokes
  • Mobiltilpasset
  • Stort udvalg af odds og spiltyper
  • Ældste bookmaker på jorden med kæmpe erfaring
500 Kr. - Freebet

Opret konto hos Ladbrokes - Klik Her

Anmeldelse af Ladbrokes

Indledning

En fodboldkamp får en helt ny dimension, hvis du spiller på resultatet. Det kan du gøre hos den britiske bookmaker Ladbrokes, der er blandt de ældste og mest rutinerede spiludbydere i branchen. I denne anmeldelse ser vi nærmere på Ladbrokes.

Det behøver ikke at koste en formue, hvis du vil i gang med at oddse hos Ladbrokes. Lige nu får du nemlig en bonus i form af et risikofrit væddemål af en værdi op til 500 kroner. Du skal blot oprette en konto og angive kampagnekoden XYZ, når du opretter dig. Hvis du satser dit risikofrie væddemål og vinder, får du et nyt væddemål gratis af Ladbrokes.

Bag om Ladbrokes

Ladbrokes er en af de ældste spiludbydere på kloden. Væddemålsvirksomheden har eksisteret siden 1886, hvor folk primært spillede på hestevæddeløb. Siden er der sket meget, og i dag har Ladbrokes mere end 14.000 ansatte og flere end 2.400 fysiske butikker, hvor spillelystne folk kan få stillet deres spillelyst.

Når du spiller og vinder hos Ladbrokes, skal du ikke betale skat af dine gevinster. Ladbrokes har nemlig haft dansk licens siden februar 2012, hvor man – en måned efter mange af de andre bookmakere – fik lov til at udbyde spil til danskere. Ladbrokes og Tipico er de to eneste bookmakere, der har planer om at oprette fysiske filialer i Danmark. Ladbrokes vil opstille en række fuldautomatiske maskiner, der kan håndtere væddemål på samme måde, som Danske Spil har gjort det i årevis.

Spiltyper, udbud og brugervenlighed

Der er rigeligt med muligheder på Ladbrokes for de anglofile. Ladbrokes er en britisk bookmaker, og det betyder, at der naturligvis er et stort udvalg af spil indenfor de sportsgrene, som briterne elsker. Herunder fodbold, snooker, cricket, rugby og hestevæddeløb. Foruden odds tilbyder Ladbrokes også poker og casino, hvis du får lyst til afvekskling.
Det skal siges i den sammenhæng, at Ladbrokes har arbejdet hårdt på at skabe en international profil, så der også er noget for alle bookmakerens internationale kunder. Dansk sport er også ganske pænt repræsenteret, selvom udbuddet af spil på danske sportsbegivenheder langt fra matcher mange af konkurrenternes udvalg.

Når du spiller hos Ladbrokes, kan du finde alle de traditionelle, som for eksempel vedrører kampens udfald, over eller under et givent antal scoringer, halvleg/fuldtid og lignende. På fodboldkampe kan man tilmed spille på specifikke cifre, diverse handicapspil samt halvgardering. Udvalget vokser, hvis der for eksempel er tale om en storkamp i fodbold. Ladbrokes har også et stort udvalg af asian spil, som linjespil og handicap, hvilket mange vil finde interessant.

Ladbrokes er desværre placeret i den nedre halvdel af bookmakere, hvis vi skal tale tilbagebetalingsprocenter og høje odds. For de store fodboldligaer er der en tilbagebetalingsprocent på mellem 89 og 94 procent afhængig af, om du spiller i midtugen eller i weekenden. Der er også masser af livebetting på Ladbrokes hjemmeside, som i det hele taget fungerer fint. Man har også mulighed for at sætte væddemål på mobiltelefonen – det foregår på nuværende tidspunkt ikke igennem en applikation, men igennem en mobiltilpasset hjemmeside.

Mere om Ladbrokes

Hos Ladbrokes slipper du for irriterende gebyrer, når du ind- og udbetaler penge. Du kan selvfølgelig bruge alle de normale kreditkort, når du indbetaler, som for eksempel VISA, MasterCard, VISA Elektron og så videre. Du kan også indbetale via bankoverførsel, ligesom du kan indbetale via Neteller og Moneybookers. Udbetalinger til din bankkonto sker inden for 1-2 dage, hvilket placerer Ladbrokes i den absolutte elite, når vi taler overførselshastighed.

Hvis du har spørgsmål til din konto, dine spil eller andet, kan du kontakte Ladbrokes’ kundeservice. Den er på dansk, hvis du kontakter dem via e-mail. Du kan ikke forvente at få svar, hvis du kontakter dem i weekenden, da kundeservice typisk kun har åbent på hverdage mellem kl. 10 og kl. 18.

Vores vurdering af Ladbrokes

Der er ingen tvivl om, at Ladbrokes mener sit indtog i Danmark alvorligt. Der er tale om en bookmaker af format, der har mere end 100 års erfaring på bagen. Det mærker man tydeligt på Ladbrokes’ hjemmeside, der nok synes en smule gammeldags på nogle punkter, men som fungerer et hundrede procent. Hos Ladbrokes finder du ikke de bedste odds, men du finder til gengæld en fantastisk service og et stort udbud af spil på mange forskellige sportsbegivenheder.

En anden kæmpe bonus ved Ladbrokes er, at du lynhurtigt får udbetalt dine gevinster. Alt i alt efterlader Ladbrokes et godt indtryk, og vi tøver ikke med at anbefale Ladbrokes til spillere af enhver type.


ladbrokes

500 kr.

Freebet

SPIL NU