MermaidBet
1.500 Kr. - 50% velkomstbonus

Opret konto hos MermaidBet - Klik Her

Anmeldelse af MermaidBet

Indledning

BEMÆRK (25/8): MermaidBet.dk lukker!

Sport kan være spændende. Men det er helt sikkert, at al sport bliver endnu mere spændende, hvis du satser penge på udfaldet. Det gælder uanset om du er til fodbold, ishockey, cricket eller volleyball. I denne artikel ser vi nærmere på MermaidBet, der en af de nyere bookmakere på det danske marked.

Hos MermaidBet får du en fantastisk bonus, når du opretter en ny konto. Det betyder, at MermaidBet matcher dit første indskud med 50 procent op til 1.500 kr. – det er bare med at komme i gang.

Bag om MermaidBet

MermaidBet er en af de nyere bookmakere på det danske marked. Virksomheden blev stiftet i 2006 af fire danske pokerspillere, som havde en vision om at skabe en bedre bookmaker. Seks måneder senere blev ideen til virkeligheden, da 265 andre pokerspillere besluttede sig for at sætte penge i det projekt, der gik hen og fik navnet MermaidBet Poker.

Projektet blev hurtigt en rungende succes. Faktisk i så stor en grad, at MermaidBet Poker skabte stor interesse fra andre investorer. Det resulterede i, at virksomheden Gaming Media Group i 2006 købte MermaidBet Poker, hvilket betyder, at det ikke længere er på danske hænder. Men konceptet og det grundlag, MermaidBet Poker blev startet på, lever stadigvæk i bedste velgående.

I januar 2012 blev MermaidBet lanceret, fordi Gaming Media Group havde et ønske om at udvide den succesfulde pokervirksomhed til også at omfatte andre aktiviteter. MermaidBet licens til at udbyde spilvirksomhed i Danmark, hvilket betyder, at du ikke skal betale skat af dine gevinster.

Spiltyper, udbud og brugervenlighed

Det er svær at komme ind i bookmakerbranchen, hvis man ikke gør entré med noget, der kan adskille virksomheden fra de mange konkurrenter. Det har MermaidBet tydeligvis været klar over, for har stormet det danske marked med odds, der ofte er blandt de bedste på markedet.

MermaidBet udbyder ligeledes livebetting, hvilket betyder, at du kan spille på en lang række aktuelle sportsbegivenheder. Begivenhederne udvælges med hård hånd, og du skal ikke regne med for meget, hvis du foretrækker at spille på begivenheder i de lavere ligaer.

Du finder selvfølgelig det sædvanlige udbud af de mest almindelige spil. Men MermaidBet supplerer også med en perlerække af handicapspil, linjespil og lignende. Der er med andre ord masser af vælge imellem, hvis du er en af dem, der også kan lide at prøve noget nyt.

Supporten er desværre ikke på dansk, men yder generelt en ganske tilfredsstillende og kompetent hjælp, når der opstår problemer.

Vores vurdering af MermaidBet

Du bør helt sikkert have MermaidBet i din portefølje, hvis du altid jagter de højeste odds. Her dukker MermaidBet tit op forrest i feltet, og det alene er grund nok til at oprette en konto.


mermaidbet

1.500 kr.

Velkomstbonus

SPIL NU