Forsikring på dine multispil med Betfair

D. . Kategori:

Træt af du netop mangler én kamp der ikke gik hjem på din kupon? Det vil Betfair nu lave om på. For selvom din kupon ikke går hjem, betyder det ikke dine penge er spildte. Betfair giver dig nemlig et freebet på op til 250 kroner ved tabte spil, så dine penge ikke er forspildte.

Betfair kører netop nu en kampagne der hedder FORSIKRING PÅ DINE MULTISPIL, der netop handler om, at du kan få refunderet tabte penge i form af et freebet. Det er en forsikring for dig og dine kuponer, der sikrer dig du ikke taber dine penge i sidste sekund. Du kan læse meget mere omkring kampagnen fra Betfair nedenfor, hvor det også er beskrevet, hvordan du benytter dig af den.

Lad ikke én enkelt kamp ødelægge dit multispil

Det er Betfair der står bag kampagnen, der i sin enkelthed handler om, at du får et freebet, hvis der er en enkelt kamp, der glipper på din kupon. Kampagnen sikrer dig, du ikke behøver at bide negle, når du kun mangler din sidste kamp på kuponen.
Det virker som en forsikring for dig, ved at skulle du tabe får du refunderet det tabte beløb i form af et freebet.
Før du går i gang med kampagnen, er der lige en række ting, du skal være opmærksom på. Nedenfor er det beskrevet i punktform, hvordan du kommer rigtigt i gang.

1. Tilmeld dig på Betfairs hjemmeside. Det er nødvendigt at tilmelde sig kampagnen, inden du går i gang med at spille, ellers er du ikke berettiget til at få et freebet.
2. Spil på en fodbold femling – eller højere – med et minimumsodds på 1,20 pr. kamp.
3. Placer dit multispil på hvilke som helst fodboldkampe, vær opmærksom på at kampagnen kun gælder fodboldkampe.
4. Hvis du skulle misse netop én kamp, får du din indsats tilbage som et freebet op til 250 kroner.

Du kan få tilbagebetalt dine penge i form af et freebet helt op til 250 kroner, du skal dog være opmærksom på, at det kun gælder fodboldkampe.

Har du endnu ikke en konto hos Betfair, er det bare med at komme i gang med at oprette en. Betfair giver dig et risikofrit spil på op til 350 kroner, når opretter dig som kunde. Læs vores anmeldelse af Betfair, og kom godt i gang hos din næste bookmaker.(link)

Det der står med småt

Som alle andre kampagner er der en række ting, der står med småt, og vi har prøvet at gøre det nemmere for dig at overskue disse nedenfor:

− Du skal tilmelde dig kampagnen, inden du går i gang. Det gør du her på siden: https://promotions.betfair.com/sbk-acca-insurance-sb-c-inc-dk#

− Når du modtager dit freebet, har du 48 timer til at spille det. Går der mere end 48 timer, vil du miste dit freebet. Du vil modtage dit freebet inden for 4 timer, efter din sidste kamp er afgjort.

− Dit freebet kan bruges til hvilket som helst sportsmarked, men gælder kun én gang. Vær derfor opmærksom på at spille hele beløbet fra dit freebet.

− Kampagnen tilbagebetaler tabte kuponer med et freebet op til 250 kroner. Spiller du mere end 250 kroner, vil du ikke få yderligere godtgørelse.

− Vær især opmærksom på at kampagnen kun gælder, når du netop mangler én kamp på kuponen, der går hjem. Er der to eller flere kampe der ikke går hjem, er du ikke berettiget til at få et freebet.

Du kan se yderligere regler og vilkår på Betfairs hjemmeside, hvor du også tilmelder dig kampagnen. https://promotions.betfair.com/sbk-acca-insurance-sb-c-inc-dk# Kampagnen er allerede i fuld gang, så det er bare at komme i gang med at spille.

God fornøjelse