Betsafe
  • Mobiltilpasset
  • Stort udbud af live odds
  • Bred vifte af odds på fx MMA, Cricket og Rugby
1.000 Kr. - 100% velkomstbonus

Opret konto hos Betsafe - Klik Her

Anmeldelse af Betsafe

Indledning

Hvis du leder efter en bookmaker, der har et solidt ry, et stort udbud og god kundeservice, behøver du ikke lede længere. Betsafe har alt det, du har brug for. Når du opretter en konto hos Betsafe, får du adgang til et hav af attraktive odds, ligesom du også kan hygge dig med poker og casino, hvis du får lyst til at prøve noget andet. Med syv år på bagen og en global bettingigant i ryggen, er Betsafe en spiller på det danske marked, man ikke kan komme udenom. I denne anmeldelse får du et indblik i, hvem Betsafe er, og hvad de kan tilbyde. Her i anmeldelsen kan du også finde ud af, hvordan du får en klækkelig startbonus hos Betsafe, så du kan kickstarte dit nye oddseventyr med stil.

Bag om Betsafe

Historien om Betsafe begynder i Norge, hvor en gruppe iværksættere i 2006 gik sammen om at lancere et nyt bettingsite. Betsafe var oprindeligt målrettet det norske marked, men succesen greb hurtigt om sig, og Betsafe begyndte kort efter at udvide til de omkringliggende nabolande. I dag er Betsafe et verdensomspændende bettingfirma, som har mere end 450.000 kunder i 100 forskellige lande. Betsafe gjorde entré på bettingmarkedet med et løfte om lynhurtig support. Et slagkraftigt argument i en tid, hvor flere af Betsafes konkurrenter havde problemer med at levere acceptable svartider, når deres brugere havde spørgsmål til spiludbud, indbetalinger, udbetalinger og lignende. I Danmark har Betsafe et stærkt brand. Ikke mindst i forbindelse med fodbold, hvor Betsafe i en periode har ageret navnesponsor for 1. division. Betsafe spiller også en stor rolle, både som sponsor og deltager, i det årlige Gumball 3000, som er et knap 5.000 km langt motorløb for de superrige og deres superbiler.

Spiltyper, udbud og brugervenlighed

Hos Betsafe finder du et spiludbud af en kaliber, som er at forvente hos en bookmaker af Betsafes format. Det betyder med andre ord, at Betsafe tilbyder spil på populære sportsgrene som fodbold, håndbold, basketball og ishockey. Men Betsafe udmærker sig også med en lang række breddespil og spil på mere eksotiske sportsgrene som cricket, volleyball, bandy og floorball. Der dukker andre specialspil op med jævne mellemrum, hvor du fx kan spille på, hvem der bliver USA’s næste præsident, eller hvem der vinder det næste Melodi Grand Prix. Langt de fleste odds hos Betsafe er målrettet de øverste divisioner i de respektive sportsgrene, mens du kan komme længere ned i divisionerne i europæisk fodbold og håndbold. Hvis du gerne vil spille på udfaldet af en håndboldkamp i den rumænske fjerdedivision, finder du med al sandsynlighed ikke spillet hos Betsafe. Det er klart på fodboldspil, at du har flest muligheder for at oddse i dybden. Du finder alle de klassiske spil, herunder 1X2 med forskellige linjer, over eller under et givent antal mål samt specifikke målscorere. Det største udvalg af spilvarianter findes naturligvis på de kampe, som afvikles i de største europæiske fodboldligaer og i fodboldens Champions League. Der er ingen tvivl om, at det primært er fodbold, Betsafe fokuserer på, og det afspejler sig særligt i tilbagebetalingsprocenten på fodboldbetting, som i 2012 lå på 97,18 procent, men også i oddsene som helhed. Det er ikke usædvanligt, at Betsafe udbyder markedets højeste odds på fodboldkampe, men det er selvfølgelig værd også at holde øje med de andre udbydere, så du hele tiden rammer de mest attraktive odds. Siden 2006 er Betsafes hjemmeside blevet optimeret kontinuerligt. Der blev sat skub i udviklingen i 2011, hvor Betsson kom ombord. Betsson kom med ekspertise inden for livebetting, som de har formået at overføre til Betsafe. Resultatet er, at Betsafe nu fører et markant og overskueligt udbud af livespil hver dag. Du skal være opmærksom på, at der er indlagt en forsinkelse på alle livespil, men det er almindelig praksis hos alle bookmakere på nettet. Med Betsafes livebetting får du adgang til mange af de spil, du også kunne vælge før kampstart, ligesom du ofte kan vælge imellem en række spil, som udbydes eksklusivt til livebetting.

Mere om Betsafe

Hos Betsafe kan du indbetale med alle almindelige betalingskort. Du kan også indbetale ved at bruge onlinebetalingstjenester som Neteller og Moneybookers. Alle indbetalinger med betalingskort bliver pålagt et transaktionsgebyr, mens alle udbetalinger er gebyrfri. Der går typisk mellem to og tre dage, fra du udbetaler penge fra din Betsafe-konto, og indtil du modtager dem på din egen bankkonto. Du skal være opmærksom på, at hvis du indbetaler med et betalingskort, skal du trække eventuelle gevinster ud på samme betalingskort. Vi har tidligere hørt fra brugere, som har forsøgt at udbetale deres gevinster til en bankkonto, hvor Betsafe bedt dem overføre til deres betalingskort i stedet. Betsafe betegner denne praksis som en ekstra sikkerhedsprocedure.

Vores vurdering af Betsafe

Betsafe har et massivt udbud af odds, en fantastisk kundeservice og en brugervenlig hjemmeside, som også kan afvikles på din mobiltelefon eller tablet, hvis den understøttter Java. Samtidig har Betsafe naturligvis sikret sig licens til at udbyde spil på det danske marked, hvilket også betyder, at du skal bruge NemID for at logge ind hos Betsafe. Det er med til at give brugerne en ekstra sikkerhed, og det kan vi kun bakke op om. Alt i alt er Betsafe et glimrende valg, hvis du vil have attraktive og stabile odds på fodbold og andre populære sportsgrene.


betsafe

1.000 kr.

Velkomstbonus

SPIL NU