Ram højeste odds hos Unibet og kom med til Champions League-finalen 2015

D. . Kategori:

Champions League konkurrence hos Unibet

Hvis du er typen der godt kan lide at spille kombinationsspil med chancen for tårnhøje gevinster, er der godt nyt for dig. Unibet har netop søsat en kampagne, til alle vanvid-oddsere, hvor du kan sikre dig en tur til Champions League-finalen i Berlin næste år.

Kampagnen handler om, at spilleren med det højeste odds der går hjem, bliver sendt til finalen i Berlin, hvor du skal overvære finalen, hvor de to bedste hold i Europa tørner sammen.
Skulle du være næstbedst når kampagnen slutter, må du nøjes med en tur til Europa League-finalen i Warszawa. Og ikke nok med du kan vinde fantastiske rejser til fodboldfinaler i Europa, så er der mere end 30.000 kroner i kolde kontanter i trøstepræmier til sekundære placeringer!

Du kan læse meget mere om kampagnen nedenfor, hvor du også kan læse, hvordan du kommer godt fra start.

Tårnhøje gevinster til tårnhøje odds

Kampagnen fra Unibet handler om, at du skal sammensætte kuponen med det højeste samlede odds ved kombinationsspil. Kuponen med det højeste vindende odds vinder en tur til Berlin, hvor du skal overvære Champions League-finalen. Undervejs vil du kæmpe mod andre spillere hos Unibet om at få det højeste odds. Du kan holde øje med det højeste ugentlige odds og det højeste samlede på leaderboardet, der bliver opdateret fredage i uger hvor der enten spilles en CL-kamp eller en Europa League-kamp. Leaderboardet kan du finde her

Du kan læse de videre regler og krav i afsnittet nedenfor, om hvad du skal være opmærksom på, når du giver dig i kast med at spille.

Der er både præmier for den samlede konkurrence, der løber helt frem til den 11. december i år, og præmier for de højeste ugentlige odds. Du kan se præmierne for både den samlede konkurrence og den ugentlige konkurrence i tabellen nedenfor:

Ugentlige højeste odds Præmie
1. plads 2000 kroner
2. plads 1000 kroner
3. plads 500 kroner


Samlede placering i leaderboard Præmie
1. plads Rejse for 2 personer til Champions League-finalen
2. plads Rejse for 2 personer til Europa League-finalen
3. plads 7.500 kroner
4. plads 6.000 kroner
5. plads 5.000 kroner
6. plads 4.000 kroner
7. plads 3.000 kroner
8. plads 2.500 kroner
9. plads 2.000 kroner
10. plads 1.000 kroner

Pengepræmierne er kontante, så du kan hæve dem direkte, når du har vundet. Hvis du skulle være så dygtig at du får sammensat kuponen med det højeste odds, vinder du en tur til Champions League-finalen den 6. juni næste år. Turen er inklusiv hotelophold i Berlin, hvor finalen spilles.
Det samme gælder for andenpladsen i den samlede konkurrence, hvor du får rejse for 2 personer til Warszawa inklusivt hotel og rejse.

Vidste du at du kan få op til 1.000 kroner i velkomstbonus hos Unibet, hvis du opretter din konto i dag. Unibet er kendt for deres fantastiske kampagner og brugervenlighed, så Unibet er et oplagt valg som din næste bookmaker. Opret din konto i dag og modtag din bonus.

Dette skal du være opmærksom på

Du skal tilmelde dig kampagnen, før du begynder at overveje dit vanvids-odds. Alle spil der er spilles før, du har tilmeldt dig kampagnen gælder ikke med.

Der gælder et krav om, at din kupon skal være sammensat af kampe fra enten Champions League og/eller Europa League. Du må helt selv bestemme spilmulighederne og kombinationer.

Husk at du altid kan have din Unibet-konto i lommen med Unibets mobil-app. Med appen er du sikker på ikke at gå glip af et eneste spil, og du kan oddse hvor end du er, – både på pre-match og livebetting. Har du ikke downloadet applikationen til din mobil eller tablet, kan du finde den her.

Du skal også være opmærksom på, at der gælder et krav om at din minimumsindsats er 50 kroner. Spil under 50 kroner vil ikke tælle med i konkurrencen. Det er desuden kun vindende kuponer, der gælder med i konkurrencen. Du kan se alle regler og vilkår på Unibets hjemmeside, hvor du også tilmelder dig kampagnen.

God fornøjelse